Welkom bij New Wo//Man

Bent ook u op zoek naar persoonlijke aandacht en kledingadvies in een ruime winkel en een aangename omgeving? Wij bieden een ruime en zorgvuldig uitgekozen collectie voor dames en heren. Onze collectie dameskleding is ruim en gevarieerd. In onze winkel zijn de merken overzichtelijk ondergebracht. Slank of grote maten? Van stoer tot gekleed en van s tot xxxl.

We hebben voor iedereen voldoende keuze. De totale collectie dames en herenkleding van New Wo//Man bestaat uit combineerbare, tijdloze en elegante dames en heren kleding voor de stijlvolle, actieve man en vrouw van nu. Wij bieden een gevarieerd assortiment voor alle verschillende momenten en gelegenheden; van casual in je vrije tijd tot gekleed naar het werk, van actief voor overdag tot feestelijke avondkleding...bij New Wo//Man vind je altijd een passende outfit.

Bovendien hebben wij een uitgebreide accessoire collectie om uw outfit helemaal af te maken. We verwennen u graag met persoonlijke service. De kracht van New Wo//Man
Wat ons zo uniek maakt zijn de vele top merken onder één dak!

Daarnaast staat persoonlijke service en deskundig advies hoog in het vandaal bij New Wo//Man waarbij uw winkelgenot centraal staat. Dat begint bij een sfeervolle winkel waar het prettig vertoeven is en het houdt pas op als onze ervaren en deskundige medewerkers zeker weten dat u de service heeft ontvangen die u van ons verwacht.

Wij heten u graag welkom in onze winkel in winkelcentrum Zwolle Zuid waar u volop gratis parkeergelegnheid vind!

New Wo//Man | van der Capellenstraat 144 | winkelcentrum Zwolle Zuid | T. 038 466 92 77 | info@newwoman.nl